tirsdag den 28. juli 2009

trædesten & blondefad

trædesten
blondefad

3 kommentarer:

 1. Hej Lilian

  Så trevligt att du har hittat in till min blogg. Ser att även du har fått betongfeber vilket är kul :o) Den svarta betongen är infärgad med svart färgpigment i pulverform. Svart oxid tror jag den heter. Tyvärr går det åt en himla massa pulverpigment så jag tycker du ska satsa på att köpa flytande brytfärg istället. Går inte åt lika mycket för att få den riktigt svart. Det är dyrt att köpa men den är mera dryg än pulverpigmenten.

  Så fint ditt fat med den virkade duken blev. Har själv gjort några sådana och ska göra flera har jag tänkt. Har samlat på mig en jättehög med virkade dukar. Just nu blir det en massa klot gjutna. Dom blir såååå vackra och häftiga när jag tänder värmeljus i dom. Sådana klot som finns i Malenas senaste bok. Det måste du testa.

  Vad ligger Haderlev? Att jag frågar är för att jag är ofta i Köpenhamn. Min man jobbar där så det har blivit mitt andra hem kan man säga. Vore ju himla trevligt om vi kunde träffas och gjuta tillsammans någon gång.

  Ha en fortsatt fin vecka. Vi hörs
  Ciao Annika

  SvarSlet
 2. ciao annika...hvor ville det være dejligt at støbe/gjute sammen med dig...det ville jeg elske - men haderslev lgger ca. 300 km fra københavn, sååååååååå....det må nok forblive en drøm !
  håber vi kan følge hinanden tæt på bloggene:
  jeg er helt oppe og flyve over denne nye hobby...som jeg får mixet med mosaik...
  glæder mig til at høre/se mere til dig, og en masse betonginspiration
  knus lilian

  SvarSlet
 3. hej annika...
  tænkte på om det mon er muligt at blange cementen med gips, for at få en lysere farve.
  har du hørt om/prøvet det ?

  SvarSlet